…terms: lirik nyekso batin nella (24) lirik lagu nyekso batin nella (16) chord howo ning njero batin (8) chord howo neng njero batin (7) cord lagu howoning ati (4) kunci…

…Em Dm Kowe lan aku Am C Wes sumpah ing janji Em Am G C Ora bakal kok larani Em Dm Yo mung Sawiji Am C Sing neng jero ati…

…TULUS WELAS RIKO MERGO MUNG SEWATES KONCO, TAPI BATIN NGROSO DEMEN NYANDING RIKO.. Reff: ROSO WELAS RING ATI, SING BISO ISUN APUSI.. TULUS HANG SUN GOLETI, MUNG RIKO HANG NDUWENI…..

…Hang suwene sun..bebarengan.. G Kari nyikso kari nggudho F Lorone magih keroso.. G Perihe nong batin isun F Am Nyikso ati..seperene.. [#] Dm G E ..Kelajut sayang kelajut welas E…

…F..Fm..C..G C G Ati ra biso diapusi Dm G Walau mripat dihianati Em A Durung kering luka ning ati Dm G C (G..) Tapi malah nglarani batin iki C G…