Lirik Lagu Jamu Pegel Mlarat Cowok Dek, reneo tak kandani, Ojo menjap menjep nggateli ati, Dek, ndang gawekno kopi, Ndasku

Lirik Lagu Ngidam Jemblem Cowok; Dhik, aku penasaran, Opo yo tenan kowe dodolan jajan Lirik Lagu Ngidam Jemblem Nyawang kowe