Lirik Lagu Lewung – Nella Kharisma

Posted on

Lewung – Sebuah laggu baru yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma, lagu yang berlirikkan bahasa jawa ini mungkin menceritakaan tentang perasaan si penulis lagu ini.

Nach untuk kalian yang belum Hafal Lirik Lagu Lewung, kalian lihat saja dibawah sini.

Lirik Lagu Lewung – Nella Kharisma

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang daluKinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetes sing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Liwung ing atiku
Antuk jampi dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetes sing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Liwung ing atiku
Antuk jampi dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu…
Mring sliramu dadyo ing sisihku…
Mugi gusti Illahi…
Tresnaku bakal ginowo mati…

Incoming search terms: