Lirik Lagu Dimaem Temen – Pendhoza

Posted on

Dimaem Temen – Sebuah lagu dangdut hiphop jawa yang buming saat ini, mungkin kalian semua sudah mendengar lagu ini, lagu yang di bawakan oleh Pendhoza Baru baru ini sangat enak di dengarkan.

Jika kalian belum hafal Lirik Lagu Dimaem Teman, kalian lihat saja dibawah sini.

pendhoza

 

Lirik Lagu Dimaem Temen – Pendhoza

Pancene kuwe kuwi konco tegel
nangeng ngopo bojoku tok sleding sleding sleding tekel
#pancene kuwe kuwi konco tegel
nangeng nopo bojoku tok sleding tekel
orak miker yen aku seneng tenanan
lah kok kuwe seng kedanan yor mbo pangan dibelakang

(Rap1) tampo kondo kuwe lungo malah lungo karo bojoku
heh dasar konco rak payu sifatmu kok rak mutu
tampo kondo karo aku kuwe seneng pacarku
dasar lanangan rak mutu isone gondol bojoku
Wedoke yo rak mutu modal lambe koyo asu
kuwe minggat karo koncoku ngakune karo ibukmu
dilalahe aku ngerti neng ngarepe moto iki
jebule kuwe indehoy mbo kiro aku rak ngerti

#Pancene kuwe kuwi konco tegel
nangeng nopo bojoku tok sleding tekel
orak miker yen aku seneng tenanan
lah kok kuwe seng kedanang yor mbo pangan dibelakang

(Rap2) yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
aku orapopo kuwe karo koncoku dewe
seng penteng aku wes oleh seng mbo duwe
heh kuwe kancaku untalen bekasku kae
Mugo kuwe iso dadi pasangan seng romantis
senajan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
yowes aku tak golek gantine seng luweh modis
rumaten bekasku kae seng wawuke mambu amis.

Tak lilakno
senajan baten rak trimo
isoku mung misoh kekancan saiki musoh
Sory aku wes dudu kancamu meneh
mergo dapuranmu seng gawe aku karo kuwe dadi musoh

#Pancene kuwe kuwi konco tegel
nangeng nopo bojoku tok sleding tekel
orak miker yen aku seneng tenanan
lah kok kuwe seng kedanang yor mbo pangan dibelakang
#Pancene kuwe kuwi konco tegel
nangeng nopo bojoku tok sleding tekel
orak miker yen aku seneng tenanan
lah kok kuwe seng kedanang yor mbo pangan dibelakang