Lirik Kedanan Riko – Demy

Posted on

Kedanan Riko – Sebuah lagu Banyuwangi yang di populerkan oleh Demy. lagu ini sering di nyanyikan artis – artis jawa timur saat mereka pentas diatas panggung.

Nach disini kalian bisa lihat Lirik Lagu Kedanan Riko, jadi kalian bisa menyanyikan sendiri saat ada alunan musik lagu ini dirumah.

Lirik Kedanan Riko – Demy

 

Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,
Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

reff:
Welas hang sun songgo,
Kangen noring dodo..
Katon rupan riko,
Batin sun kesikso..

Magih noring ati,
Seru welas iki..
Sing biso diganti,
Kalung emas gelang ali-ali..

Sewu lintang hang madangi,
Jagad royo..
Koyo riko hang magih,
Manggon ring dodo..

Masio isun lalekaken,

Welas riko..
Tapi isun sing biso,
Sing lilo..Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan..

Ono hang ilang
Ring njero atinisun..
Kelayung-layung
Hang sun ambati mung riko..

Ngumboro nong awang-awang,
Mung katon riko..
Gedigi rasane,
Dadi wong kedanan

Incoming search terms: