Chord Tresno Mergo Bondo – Nella Kharisma

Posted on

Tresno Mergo Bondo – Lagu yang sering dinyanyikan oleh Nella Kharisma ini slalu bikin penonton ikut menyanyikannya jika saat Nella Kharisma Pentas diatas panggung. Lagu yang berlirikkan bahasa Jawa ini mungkin anda sekalian juga sudah pada tahu.

Nach untuk kalian yang sudah tahu liriknya tapi belum tahu Chord Lagu Tresno Mergo Bondo ini, kalian bisa lihat saja disini.

tresno mergo bondo

Chord Tresno Mergo Bondo – Nella Kharisma

Intro : G

Reff:
C
tak lilakno kowe sing lungo
G
ora kuat
D
nandang leloro
G
sak jroning dodo
C
wes tak tompo lelakon iki
G
aku trimo
D
aku wes pasrah
G
lilo legowo

Musik : G C D G

G
ademe mongso bediding
D
kang biso nyirep srengenge
D
neng nyatane ora biso
G
ngademne atiku

Em
nalikane kowe
Bm
cidro ing janji
C       D
rasane ati iki
G
koyo di irisi

G
wes suwe sliramu
D
ninggalke aku
D
angin kang sumilir
G
ngiringi lungomu
Em
pamitmu lungo
Bm
ra kuat urip sengsoro
C          D
nyatane pilih dunyo
G
kang sugih bondo

Reff:
C
tak lilakno kowe sing lungo
G
ora kuat
D
nandang leloro
G
sak jroning dodo
C
wes tak tompo lelakon iki
G
aku trimo
D
aku wes pasrah
G
lilo legowo

C
aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
G
biyen pamite lungo ra kuat urip soro
D
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
G
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
C
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
G
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
D
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
G
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

G
wes suwe sliramu
D
ninggalke aku
D
angin kang sumilir
G
ngiringi lungomu
Em
pamitmu lungo
Bm
ra kuat urip sengsoro
C          D
nyatane pilih dunyo
G
kang sugih bondo

Reff:
C
tak lilakno kowe sing lungo
G
ora kuat
D
nandang leloro
G
sak jroning dodo
C
wes tak tompo lelakon iki
G
aku trimo
D
aku wes pasrah
G
lilo legowo

C
aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
G
biyen pamite lungo ra kuat urip soro
D
opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
G
bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
C
koyo ngene nasibku loro tenan atiku
G
mergo abot rosoku tresno marang sliramu
D
nanging kenyataane kok malah koyo ngene
G
kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

G
tak turuti karepmu
D
najan abot jroning dodo
D
aku ra biso moco
G
wujud bondo dunyo
Em
nanging aku wes lilo
Bm
najan remuk jroning dodo
C          D
nyatane kowe priyo
G
mung buru bondo
C          D
nyatane kowe priyo
G
mung buru bondo

Incoming search terms: