Chord Mending Pedot – Pendhoza Feat Via Wonsa

Posted on

Mending Pedhot – Lagu yang buming di kalangan remaja. lagu yang dinyanyikan oleh Pendhoza Feat Via Monsa ini beraliran Dangdut Hiphop ini walaupun liriknya yang menceritakan tentang dibohongi oleh kekasihnya. tetapi enak didengarkan karena musiknya.

Jika kalian yang belum tahu Chord Lagu Mending Pedot, kalian lihat saja dibawah sini.

mending pedot pendhoza feat via wonsa

Chord Mending Pedot – Pendhoza Feat Via Wonsa

(Intro) G D G..

G                      D
janji janji janji marang awakku
Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
D
nanging opo awak iki..
G    D
iseh tresno setengah mati

G
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
D
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Em
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
Bm
mbendino tok sepeleke..
C
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
G
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
D
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
D
mung nglarani ati
G    D
pasrah karo sang Illahi

G
wes cukup, cukup, cukup
D
anggonmu leh sandiworo
Em
nek pancen ra tresno, tresno
Bm
luwih becik koe lungo
C
ra iso tepo sliro
G
gawe atiku nelongso
D
mending pedot wae..
G    D
golek tresno sing liyane

G                                D
aku trimo pedot senajan rasane abot
Em
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
Bm
ati wes ra biso neruske dalane crito
C
marang koe cah ayu mergo janji palsumu
G
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
D
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
Em
saiki koe lungo seko adohing mripatku
(Em)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Em                 D
ibarat tibo tasih ketiban ondo
C         D        G
wes loro tambah di sio-sio
Em           D
opo koe kui wes ora mikir
C
timbang ngrasake tresnomu
D
aku trimo sumingkir..

G                      D
janji janji janji marang awakku
Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
D
nanging opo awak iki..
(G)
iseh tresno setengah mati

G
wes cukup, cukup, cukup
D
anggonmu leh sandiworo
Em
nek pancen ra tresno, tresno
Bm
luwih becik koe lungo
C
ra iso tepo sliro
G
gawe atiku nelongso
D
mending pedot wae..
G
golek tresno sing liyane

Incoming search terms: