Chord Nyekso Batin – Nella Kharisma

Posted on

Chord Nyekso Batin – Ini adalah sebuah lagu yang mungkin hampir kita jumpai tiap hari.. lagu ini dengan lirik – lirik bahasa jawa..mungkin kalian semua yang tidak tau arti liriknya juga injoi mendengarkannya..

Lagu Nyekso Batin adalah menceritakan tentang rasa sakitnya seseorang yang mencitai pasangannya. Lagu Nyekso Batin sering dinnyanyikan oleh Nella Kharisma jika dia Manggung. karena lagu ini lagi buming di daerah Jawa dan sekitarnya… yach lanjut aja kalian sediri menyanyikan sambil mengiringinya dengan gitar kalian.

Chord Nyekso Batin Nella Kharisma

Am     Em      F
kesel atiku sabar ngerteni
C       (-G)
ngempet loroning ati
Dm
tresno karo kowe
Am
opo kudu larane
F            G          Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Em
tresno iki..udu dolanan
F     G         C
loro atiku…ra karuan

*)
F
tresno sing suci
C
saikine tinggal janji
F        G          C
tangise ati dadi bukti..

Reff:
Am                       Em
ra kuat aku..nyekso batin lan atiku
F                  C
trimo o..ketimbang dadi tambah loro
Am                          Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
F        G      C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
C
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Am
njero dodo uwes nerimo
Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
F        G        C
aku tak sing lungo..atiku loro

==Kembali ke : *), Reff [2x]

Outro : Am

-[[Original chord]]–

Gm     Dm      D#
kesel atiku sabar ngerteni
A#        (-F)
ngempet loroning ati
Cm
tresno karo kowe
Gm
opo kudu larane
D#            F          Gm
nangis batin nganti koyo ngene

Gm
wes dek aku sing mundur
Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Dm
tresno iki..udu dolanan
D#    F        A#
loro atiku…ra karuan

*)
D#
tresno sing suci
A#
saikine tinggal janji
D#      F          A#
tangise ati dadi bukti

Reff:
Gm                       Dm
ra kuat aku..nyekso batin lan atiku
D#                 A#
trimo o..ketimbang dadi tambah loro
Gm                          Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
D#       F      A#
iso nompo atiku opo anane..

Gm
wes dek ikhlasno aku
Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Gm
njero dodo uwes nerimo
Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
D#       F       A#
aku tak sing lungo..atiku loro

==Kembali ke : *), Reff [2x]

Incoming search terms: