Lirik Lagu Simpang Lima Ninggal Janji

Posted on

Lirik Simpang Lima Ninggal Janji, sebuah koleksi lagu campursari buat anda semuanya, yang hobi karaoke ria, lagu ini cukup menjadi lagu populer sebagai bentuk corak lagu campursari untuk area jawa, nah bagi anda yang ingin menghafalkan liriknya bisa langsung saja menghafalkan Lirik Simpang Lima Ninggal Janji dibawah ini, cekidot boss

Lirik Lagu Simpang Lima Ninggal Janji

Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum mambune isih biso tak rasakne
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene

Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati
Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku nang simpang limo

Incoming search terms: