Lirik Lagu Kimcil Kepolen NDX A.K.A – Via Vallen

Posted on

Sebuah lirik lagu dangduut yang di cover dari band hip hop asal kota gudeg yogyakarta yang bernama NDX A.K.A, banyak sekali lagu – lagu band yang di aran semen ulang menjadi dangdut koplo.

Lagu kimcil kepolen pertama kali dinyanyikan oleh NDX A.K.A hiphop jogja yang sedang naik daun dikalangan anak muda jaman sekarang karena lagu – lagunya sangat mudah untuk dipahami, namun kali ini lagu kimcil kepolen dinyanyikan oleh via vallen dengan nuansa dangdut koplo.

Via Vallen Merupakan penyanyi solo yang saat ini sedang naik daun. Lagu-lagu pop yang di cover Via VAllen menjadi Dangdut justru terdengar sangat menarik ditelinga Masyarakat Indonesia. siapa sih Yang gak kenal via vallen penyanyi dangdut yang saat ini lagi populer dikalangan pecinta lagu dangdut, sekarang via vallen udah sering nongol di Tv lo.

sekarang ini banyak musisi dangdut yang mencoba mengaransemen lagu kimcil kepolen ini menjadi lagu yang bernuansa koplo, seperti group musik populer papan atas dari jawa timur yaitu New Palapa, Sera, Monata, RGS, Om Nirwana, Sagita dan masih banyak yang lainnya.

Masih dalam nuansa lirik lagu dangdut kali ini volimaniak ingin berbagi kepada anda semuanya mengenai Lirik Lagu Kepolen, semoga dengan adanya lirik ini bisa membantu anda yang ingin menghafalkannya.

Kimcil Kepolen

 

Informasi detail lagu bahtera cinta

  • Judul : Kimcil Kepolen
  • Penyanyi : NDX A.K.A / Via Vallen
  • Pencipta : NDX A.K.A
  • Genre : Dangdut Populer

Lirik Lagu Kimcil Kepolen

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
ono opo kok koe bedo karo aku iki
opo aku salah nek aku tresno koe
po pendak dino atimu enenge gelisah

mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
menang rupo kalah rupo aku ora popo

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

jaremu nek ra fu koe ora i love you
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

yonek koe ra iso trimo opo enenge
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
pancen koe konco neng atimu wuto
menang rupo moto bondo kui pancen koe

aku wes ra betah ngrasake sifatmu
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Baca Juga ;

Lirik Lagu Dasi Dan Gincu

Ok cukup Sekian dulu yang bisa saya share kepada anda semuanya mengenai Lirik Lagu Kimcil Kepolen, semoga bisa menambah koleksi lirik lagu dangdut anda semuanya.

Incoming search terms: