Lirik Lagu Ojo Nguber Welase Nella Kharisma

Posted on

Lirik Lagu Ojo Nguber Welase Nella Kharisma

Lirik Lagu Ojo Nguber Welase Nella Kharisma

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

kalau mau langsung Karaoke Ojo Nguber Welase Nella Kharisma ini bisa langsung play saja video dibawah ini ya :

Incoming search terms: